Pozivno pismo sezona 2017.

DRAGI NAŠI PRIJATELJI I DRAGA DECO,

          42. godina našeg rada i postojanja je pred nama. Leto 2017. godine!

Sa velikim nestrpljenjem očekujemo Vas i ovoga leta na našem tradicionalnom mestu okupljanja !!!

INTERNACIONALNI KOŠARKAŠKI KAMP, radiće  prve  četiri smene po deset dana po programu pok. prof. Aleksandra Nikolića, ( program kampa), V i VI smena odredjene su za pripreme klubova. Rad sa decom u okviru kampa sprovode treneri koji su obučeni za rad po  programima profesora Nikolića, a koji su radeći na kampu, dobili angažmane širom sveta.Redovni i svakodnevni rad trenera, nadgledaju dva trenera Saveznog ranga i stručni rukovodilac smene.
Smeštaj polaznika kampa i programske aktivnosti AKK “ Prof. Aleksandar Nikolić” ovoga leta  sprovodi  u dečijem odmaralistu "GOLIJA".

Preporučujemo da prve preliminarne prijave i rezervacije izvršite što je moguće pre  a najkasnije do 01.03.2017. godine ili putem maila ili putem telefona i na taj način steknete mogućnost plaćanja u što više rata . Za sve prijave dospele do naznačenog datuma, garantujemo mesto. Za sve opširnije informacije pogledajte naš portal: www.zlatiborbasket.rs  ili se javite telelefonom ili skype-om.

Kao i svake godine sa nama su svi učenici i sledbenici škole pok. Prof. Aleksandra Nikolića i Mikija Pavićevića, koji nas vode putem prave košarkaške ideje: Maljković, Obradović, Joksić, Džaković, Cenić, Gašić, Lukajić, Pešić, Rade Georgijevski… Stvaraoci kampa: Bratislav Đorđević, Dimče Kofileski i armija obučenih trenera, bez kojih se ovaj kamp ne može zamisliti, a koji se nalaze u direktnom kontaktu sa polaznicima: Marina Maljković, Zoran Trivan, Miloš Pađen,  Borče Ilijevski ,Goran Miljević,Nebojša Knežević, Ilija Ilić, Mijo Maraš, Krsto Milačić, Sotirović Zoran,  Vlada Urošević, Dalibor Damjanović, Lucija Stanišić, Miladinović Filip, Vlada Jovanovic, Miloš Živković, Marko Spasić, Sandić Momčilo,Kosta Koprivica, Čurović Marko, Aleksandra Ćirić, Aleksandar Vučković, Mile Čepin, Miško Cilenšek,…sada ih je već jako puno, a svake godine stasava veliki broj novih, dobro obučenih trenera koji nastavljaju svoje usavršavanje i narednih sezona, pa smo sigurno nekoga izostavili, te se ovom prilikom i izvinjavamo.

Gosti  i promoteri na kampu,koji redovno posećuju naše polaznike,slikaju se i druže sa njima,svakako su najveća imena i trenera i igrača.

Proširene aktivnosti kampa:

* Specijalistički kamp za žensku košarku pod rukovodstvom MARINE MALJKOVIĆ,

koji već deveto leto za redom okuplja veliki broj devojčica.

* Povratak MINIBASKETAŠA na kamp pod stručnim rukovodstvom RADETA GEORGIJEVSKOG.

 "MINIBASKET RADIONICA PONOVO RADI"  na veliko zadovoljstvo roditelja koji su u prilici da vide kako njihovi mališani kroz igru na neverovatan način razvijaju svoju ljubav i privrženost ovom sportu.

Za  četiri decenije predanog rada i učenja, naše trenere i igrače rasejali smo po celom svetu, prenoseći na taj način košarkašku ideju stvaraoca kampa. Kao rezultat svega toga jesu naši predstavnici širom sveta koje možete kontaktirati radi svih potrebnih informacija ako su vam bliži i dostupniji. Njihove adrese, kontakt telefone i e-mail adrese naćićete na našem sajtu.

O tome kako izgleda naše druženje i učenje tokom trajanja kampa, uživaćete gledajući razne događaje na slikama i  video zapisima preko fejsbuka tokom trajanja svake smene.

OVO NE SMEMO DA ZABORAVIMO:

Vašim komentarima pismima, sugestijama i podršci naterali ste nas da sada više nego ikada, budemo sigurni da smo na pravom putu, da je neverovatno kako smo uspeli da se održimo i ne odstupimo od osnovne ideje i načela ovoga kampa koja je začeta još daleke 1976.godine.

Osnovni postulati našeg postojanja i rada koje je utemeljio G-din Miki Pavićević

KVALITET... TRADICIJA...IME... DRUŽENJE...PORODICA...LJUBAV...samo  još više obavezuju da postojimo i radimo radi dobrobiti naše dece u STRUČNOM delu pre svega,da im se posvetimo bez zadrške i brinemo o nihovom razvoju kako sportskom tako i u onom najvažnijem LJUDSKOM smislu !!!!!

Uvereni smo da smo na pravom putu jer sve više roditelji a i sama deca prepoznaju  ono po čemu se mi trudimo da budemo drugačiji a što čini naše atribute koji traju već četiri decenije.

                          HVALA JOŠ JEDNOM SVIMA KOJI SU SA NAMA I UZ NAS -                                 RODITELJIMA, PRIJATELJIMA, PORODICAMA, SARADNICIMA, DECI
I
                             NAŠEM NAJVEĆEM SPONZORU COCA-COLI                            

VAŠ
AKK "PROFESOR ALEKSANDAR NIKOLIĆ"

 www.zlatiborbasket.rs

e- mail: biljanapesic62@gmail.com

dusan.pavicevic.70@gmail.com

Tel.+381 (0)63/860-02-02, Biljana Pešić, sekretar kampa  i

+381 (0)63/333-670,  Dušan Pavićević, direktor  kampa.